Terakota d.o.o.terakota d.o.o.
Komarnici
komarnici

Komarnici


Komarnici predstavljaju veoma efikasnu zaštitu od svih vrsta insekata zahvaljujući mrežici, a samim tim omogućavaju nesmetan protok vazduha.
Komarnici se mogu postaviti na prozore ili vrata u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru jer se rade po meri, i samim tim se odlično uklapaju u sve prostore. Postavljaju se na prozore i vrata bilo da su drveni, pvc ili aluminijumski. Komarnici se rade od aluminijumskih profila i vođica sa četkicama, pa su samim tim veoma čvrsti i otporni na sve vremenske i druge uslove.

  • Komarnici se dele po načinu otvaranja na:
    • FIKSNE KOMARNIKE
    • ROLO KOMARNIKE
    • KOMARNIKE NA ŠARKE
FIKSNI KOMARNICI predstavljaju najekonomičniju vrstu komarnika. Sastoje se od aluminijumskih profila i mrežice. Rade se po meri i veoma su pogodni za ugradnju na sve prozore.

ROLO KOMARNICI su najtraženija vrsta komarnika, zato što su veoma praktični za upotrebu. Rolo komarnici se lako zatvaraju i otvaraju, tako što se mrežica namotava oko svoje osovine koja ima oprugu. Ova vrsta komarnika zauzima malo prostora na prozoru jer ceo komarnik staje u aluminijumsku kutiju od 4,5cm.

Rolo komarnici se izrađuju po meri u tri boje: bela, siva i braon.

KOMARNICI NA ŠARKE se koriste za postavljanje na vrata. Izrađuju se od jakih aluminijumskih profila gde je mrežica za njih pričvršćena preko gumenih profila, šarka je mesingana i vrata se zatvaraju preko jakih magneta. Izrađuju se po meri do maksimalnih dimenzija od 100 x 210cm, i to u tri boje: bela, siva i braon.

Fotografije
KONTAKTIRAJTE NAS ZA PONUDU

Vaša poruka je uspešno poslata!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.