MI KREIRAMO PROSTOR

Preduzeće za projektovanje, trgovinu, i usluge osnovano 1991. godine da bi kasnije počelo da se bavi proizvodnjom fluo rasvete. Od samog osnivanja preduzeće se bavi opremanjem stambenog i poslovnog prostora.

Ovlašćeni smo uvoznici i distributeri mineralnog spuštenog plafona "USG" (poreklo USA) i najkvalitetnije potkonstrukcije "DONN", kao i proizvoda svetski poznate fabrike za proizvodnju materijala za suvu gradnju "Rigips" Austrija i drugih renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.

U našoj ponudi imamo i metalne plafone, aluminijumski spušteni plafon Hanter Daglas, razne vrste svetiljki za enterijere, eslinger roletne (PVC i AL), venecijanere, trakaste zavese, tende, rolo komarnike, harmo vrata, antistatik podove, sve od renomiranih svetskih proizvođača.

Zahvaljujući profesionalnom odnosu prema klijentima, vrhunskim domaćim i stranim partnerima, razvili smo se u jedno od najpouzdanijih preduzeća za opremanje stambenog i poslovnog prostora. U stanju smo da odgovorimo visokim standardima i zahtevima u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, estetike i roka izvođenja skoro svih vrsta enterijera. Veliki broj naših saradnika omogućaava nam da budemo prisutni na celoj teritoriji Srbije i regiona.

ZAŠTO SMO PRAVO REŠENJE ZA VAŠ PROSTOR:

 1. 1

  REKORDNA ISPORUKA

  Garantujemo isporuku u dogovorenim rokovima.

 2. 2

  KVALITET

  Redovno primenjujemo savremene svetske trendove prateći domaće tržište i želje svih naših korisnika.

 1. 3

  GARANCIJA

  Na sve proizvode dajemo garanciju 2 godine, a za platna "TEMPOTEST” za tende 8 godina uz pravilnu upotrebu (garancija ne važi usled nepravilnog rukovanja, mehaničkih, hemijskih i sličnih oštećenja).

 2. 4

  BEZBEDNOST

  Bezbednost proizvoda je u skladu sa svim zahtevima savremenog tržišta.